>nuffnang

Monday, November 7, 2011

. : Hai Good Morning : .

Awalnya aku buat post ni hahaha
sebenanya saja-saja je on9 sekarang sementara tunggu bilik air kosong nak tunggu turn la ni untuk mandi...
sebenanya aku cuma nak cakap Assalamualaikum selamat pagi semua...

anak itik makan ikan,
makan ikan dalam tempurung,
kononya aku lapar nak sarapan,
saja aku nak ucapkan goodMorning semua.
(reka sendiri ni)

MULAKAN HARIMU DENGAN SENYUMAN...

Eh Eh matahari dah naik la...
pss sebenanya gambar atas tu aku tak tau la matahari naik ke matahari terbenam aku main upload je hahaha...
yes turn aku dah sampai...
papepun Wassalam...

2 comments:

fiza nurani said...

2 3 kucing berlari
mane nak same dengan arnab
oo, ini pantun selamat pagi
okay, okay, nice post ..

hahaha(tak pandai berpantun mcm awak)

SHAHIDA SHIDA said...

hahaha kita blaja buat pantun sikit-sikit nanti lama-lama pandai ler ingat sida ni pandai ke buat pantun? itu pantun main belasah sajalah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...