>nuffnang

Friday, July 20, 2012

HEART.........

Assalamualaikum........... awak tengah senyum ke? TAK? tapi kenapa? Senyum la, senyum la sikit, Sikit je, kalau awak tak senyum awak tak comel baik awak senyum hahaha...bagus dah senyum pun, barulah comel gitu............

            Korang ada tengok filem baru-baru ni? ala yang comel, comel tu...yang pelakonnya dah pakai tudung sekarang tu dan bertambah comel gitu...tak kenal jugak haaaaa nama dia NUREMY RAMLI...pelakon filem HANYA AKU CINTA KAU SEORANG a.k.a H.A.C.K.S...cop cop cop HACKS yang ini bukan gula -gula hacks yang jual kat kedai tu tau, kawan aku selalu konfius bila aku cakap HACKS...nanti diorang tanya HACKS yang mana ni? kadang -kadang tu rasa nak cepuk pun ada...sajaje buat-buat tak paham...Berbalik kepada tajuk...
NI DIA NUREMY RAMLI...COMEL KAN

             Korang dah tengok ke belum Filem HACKS? Rugi kalau belum, tapi bila pikir dua kali tak rugi mana pun...sebab rugi tak tengok, jalan cerita dia sangat lah menarik, membuatkan orang tertanya-tanya kenapa dan kenapa.First persoalan yang berada di minda,"apa hubungan Murni dengan Mukhlis" kedua "Mukhlis dengan Ayim ni gay ke" dan yang ketiga "kenapa Iqwal putuskan hubungannya ,dengan Jannah, padahal dia sayang gila dekat Jannah" dan persoalan ni  terjawab masa bab bab yang last, korang nak tau? pergilah beli CD dia, bukannya mahal pun murah je hahaha...Dan lepas semua persoalan ni terjawab, Air mata boleh jatuh beb sebab sedih gila...Mukhlis derma hati dia dekat Iqwal, dan endingnya Iqwal dengan Murni bersatu...Cerita ni ala-ala MY Heart yang Acha dengan Irwanshah belakon  tu, tapi yang tu versi perempuan dan Indonesia,  yang ni pulak versi lelaki dari Malaysia...MALAYSIA tetap yang terbaik...
            Aku nak nasihat sikit kalau nak tengok filem ni biar sendiri-sendiri supaya tak ada yang mengganggu feel korang...tak macam aku, tengah tengok ni nak nangis dah ni tiba-tiba ada yang tanya "da napa dia nangis?" “da laki ni sakit ke” “da” “da” da” huk aloh terpaksalah aku jawab...hilanglah rasa feel tu...huhuhuh ingat itu...janagn menontonbersama mereka  yang suka bertanya...hahahaha

            Dan sesapa yang belum tengok dan tanak tengok tak rugi pun sebab tak lah korang dapat dosa tengok cara mereka berpakaian dalam filem ni....memang seksi gitu.....wooot woot......hahaha klah aku pun tiba-tiba penat menaip hahaha....Selamat  berpuasa ni aku bagi lagu HANYA AKU CINTA KAU SEORANG.......
semoga terhibur


9 comments:

~Sweet Honesty~ said...

hye shida..selamat berpuasa yea..

Boni Kacak said...

saya rasa saya nak tgk la...sebab heroin dia ni comel betul..hehehehe.. lagi comel bila dia betudung macma ni..

Eca Dwinky Asha said...

nuremy tu comel.hahahhaa.
da tgk kt utube je...xde feel sgt sbb kena gangguorg lalu lalang dlm staffroom.

tirahzairi said...

tirah dlm proses nk tgk...bru lps tgk hoore hoore...hihi...nnt nk review jgk...

LydSunshine said...

best ke citer ni? Ingatkan tak best. Sbb pelakon tak kenal pun. Heheh. Maknanya jangan nilai filem tu bersandarkan pelakon la kan? Kan?

SHAHIDA SHIDA said...

SweeyHonesty : selamat berpuasa juga hehe.

Boni Kacak : tengok lah best........

Eca Dwinky Asha : kan dah kata kalau nak tengok duduk tempat sunyi baru best tak kena ganggu...

SHAHIDA SHIDA said...

tirahzairi : good idea...

Lydsunshine : yess betul tu.....

tirahzairi said...

comel jgk

SHAHIDA SHIDA said...

tirahzairi:haruslahcomel...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...