>nuffnang

Saturday, February 4, 2012

CUTI SEKOLAH DATANG LAGI...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Sempena Maulidul Rasul marilah kita berselawat keatasnya dan sekolah telah pun dicutikan hari isnin dan selasa dan dicampur pula sabtu dan ahad jadi empat hari aku bercuti...

Memang seronokkan cuti sekolah , tapi sebenarnya lagi seronok pergi sekolah , sebab bila cuti sekolah je cikgu bagi kerja sekolah banyak gila kalau sorang dua cikgu yang bagi takpe la jugak ni semua cikgu mata pelajaran nak bagi kerja sekolah aish nak buat camana kata budak sekolah kan kena lah terima...lagipun kalau cuti sekolah macamni takde kerja sekolah yang dibagi tak buka buku punyalah Muka Buku je yang di bukak betul tak...hahaha
Then bila difikir-fikirkan balik memang patut pun cikgu bagi banyak kerja sekolah kalau tidak hmmm memang tak la aku nak baca buku...lagi-lagi masa form five ni kalau aku nak tengok TV lama-lama sikit mesti ada yang tegur "ko tu nak SPM tahun ni pegi la baca buku, dah-dah la tu tengok TV" ha macam tula pastu nanti aku buat muka hahaha...

Aku pernah kena tegur dengan cikgu sebab ngantuk dalam kelas,
aku ngantuk sebab penat buat kerja sekolah last minute...aish...
petang ada masa malam baru nak buat kerja sekolah...

ok lah sapa nak tolong buat kerja sekolah aku...dah penat ni... :)

11 comments:

~Sweet Honesty~ said...

salam Maulidur Rasul.. Jgn malas2 yea..(^_^)

CekbOlat-bOlat said...

aipp !kje skolah buat bgi siapp wokeyyy.. haha

salam mulidur ye syg =)

هانيم إرشاد said...

jangan mls! wut keje sekolah.
selamat bercuti
salam maulidur rasul

محمد شهريل القنيطري said...

salam maulud nabi!!dan selamat bercuti..hehe

TiraPengemis said...

slam maulidur rsul....kje skola kne buat!!!

MaYa MustWany said...

buat2,jangan tak buat..jgn mls2..lain kli,hari last skolah teruz siapkn.lgi awal siap,xde la rsa bad mood bila bukak skolah.hihi

ijA said...

xnk wat kerja sekolh..

remyhazza said...

cuti dari tak buat ape..... baik buat keje sekolah...... he3

SHAHIDA SHIDA said...

~Sweet Honesty~ : tak malas lah...
:>

CekbOlat-bOlat : orait :>

هانيم إرشاد : wokeh :>

محمد شهريل القنيطري : :>

TiraPengemis : :)

SHAHIDA SHIDA said...

MaYa MustWany : kan :)

ija : hahaha sama tapi kena buat... jugak

SHAHIDA SHIDA said...

remyhazza : memang nak buat tapi nafsu yang menghalang hehehe....thanks komen, minat blog remyhazza :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...