>nuffnang

Friday, February 17, 2012

Terima kasih-Terima Kasih...

Assalamualaikum dan salam senyum... : )

Post ni nak tulis lama dah tapi tak bersekempatan nak tulis sebabnya pun aku tak tahu apa...

aku nak ucapkan terimakasih kepada semua kawan-kawan dan kawan sebab sudi memberi ucapan harijadi aku haritu bersamaan dengan 8/2/2012 fuuhh dah 17 tahun dah aku rupanya...walaupun tak dapat hadiah aku bersyukur korang ingat birthday aku...

terima kasih sebab wish walaupun dalam facebook




Masa birthday aku , aku tak datang Sekolah, sebab nak pegi test JPJ Alhamdulillah berkat doa mak,abah dan kawan-kawan aku telah lulus yeay...hahaha nak tau tak 8/2/2012 masa dalam perjalana pergi Sungai Yu aku accident, Kepala jatuh dulu baru badan dah la berguling-guling hahaha, sakit gila kepala terhentak dek jalan raya campur batu-batu jalan nasib baik aku pakai helmet kalau tak pakai ntah apa jadi la kan...
Lepas je aku jatuh aku dengar bunyi motor datang ,direct aku terus bangun walaupun mata masih gelap-gelap hahaha efect jatuh...kakak aku la kesian kakinya dihimpap moto nasib baik tak luka banyak mana... pengalaman-pengalaman...
korang reti bawak moto? penah jatuh moto tak? sakit tak?...

kalau tak silap aku dalam masa 17 tahun ni aku dah accident tiga kali hahaha nasib baik tak ****...Aku bersyukur kerana selamat dalam ketiga-tiga accident itu...
kawan aku kata Allah masih sayang aku,dia nak aku banyakkan amalan lagi sementara masih ada nyawa...InsyaAllah...

14 comments:

khairul said...

sorry abg lbt wish.hepy bday dear

~Sweet Honesty~ said...

epy bday pretty gurl(^_^)

SHAHIDA SHIDA said...

Khairul : memang ramai kawan yang wish lambat tapi kalau kawan dalam blog tak wish pun tak pe sebab tak tau... by the way Terima Kasih...

SHAHIDA SHIDA said...

~Sweet Honesty~ terima Kasih kak...

Selendang Merah said...

selamat hari jadi...

sm penah jatuh motor gak..kirapaling teruk dalam hidup muka habis luka kulit x dew lepas tu sm pengsan kat tempat kejadian..tapi alahamdulilah masih dipanjangkan umur...

LydSunshine said...

Samat ari jadi. Sweet sebentin la ni kan? So, tahun ni kena study sungguh2 utk SPM.

Akak tak pandai bawak moto. Pernah try bawak skuter tapi macam hampir nak kemalangan so lepas tu tak berani lagi.

✖wani ✖☻music ♫lovers☻ツ said...

yezza..
wanie pun penah kene jugak..
abes kaki i melecurr..haha
bukan kene kat ekzos..tapi kene kat yg panas kat depan uh..pebende tah name die..hehe
ape2 pun, bende sume tu akan jadi pengalaman..haha ^__^

TiraPengemis said...

epy belated bsday :P
jom jalan2 naik moto..hehe

fiza nurani said...

hihi, beday too :)

EmpayarUtama said...

aku pun x ingat; happy belated yea ^_^ meh belanja aku rojak eh aku belanja ko bayar ahahahahah mendelah aku nih

SHAHIDA SHIDA said...

SM : Alhamdulillah selamat, Shida pun penah pengsan masa excident tapi sekejap je tak lama...hahaha

SHAHIDA SHIDA said...

kak LydSunshine : kalau akak nak tau kakak saya yang kedua tu dulu pun tak pandai bawak moto asal nak bawak je jatuh tapi dia kuatkan semangat dan sekarang dah pun ada lesen P macam saya gak la...hehehe

SHAHIDA SHIDA said...

✖wani ✖☻music ♫lovers☻ツ : aku pun tak tau apa namanya hahaha...

Tita pengemis : jom la jalan-jalan naik moto...

Fizza Nurani : Terima Kasih Ustazah...hehehe

SHAHIDA SHIDA said...

Empayar Utama : banyak la kau, kau belanja aku bayar serupa aku beli sendiri je takpayah lah nak ada istilah BELANJA ye hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...