>nuffnang

Tuesday, February 28, 2012

Malas Nak Mampus...

Assalamualaikum...

tadi aku bukak youtube nak cari benda best jumpa lagu Malas Nak Mampus<--apa punya tajuk la ni...Dengar je lagu ni, dari mula sampai habis tak berenti gelak hahaha...memang klaka ah jom layan lagu ni...Sapa tahu lagu Bruno mars Lazy Song tu nyanyi lah sama-sama ye hahaha...




lirik lagu

Hari ni aku malas nak mampus
dari pagi pun tak mandi
Jangan engkau koling-koling aku
sms pun aku tak layan
Sumpah hari ni malas nak mampus

Kat luar tengah hujan dan aku bukak kipas
Rasa duduk obersea rasa sejuk gila
Selimut jadi peneman

Dalam selimut baring atas sofa empuk
Depan kaca tv, tengok discovery
Aku adalah raja hari ni

oh malas oh malas
oh malas nak mampus

Hari ni aku malas nak mampus
dari pagi pun tak mandi
Jangan engkau koling-koling aku
sms pun aku tak layan
Sumpah hari ni malas nak mampus
malas nak mampus

ho ho oo
ho ho oo malas nak mampus
hoo ho oo
hoo ooo

perut aku lapar tapi aku malas masak
sejuk begini best dpat makan maggi
tapi malas betul nak bangun
sekali keluar tv awek eropah berbikini
oh begitu indah ciptaan tuhan ini
terus perut aku kenyang

oh malas
oh malas
oh malas nak mampus

Hari ni aku malas nak mampus
dari pagi pun tak mandi
Jangan engkau koling-koling aku
sms pun aku tak layan
Sumpah hari ni malas nak mampus

tak aku tak mahu bangun
sebab malas nak mampus
tak mahu tak mahu tak mahu tak mahu
nak duduk dalam selimut
sebab sejuk nak mampus
malas malas malas malas

Hari ni aku malas nak mampus
dari pagi pun tak mandi
Jangan engkau koling-koling aku
sms pun aku tak layan
Sumpah hari ni malas nak mampus

malas nak mampus

lirik lagu: Pemalas unggul...


P/S jangan jadi Malas Nak Mampus macam lagu ni...

6 comments:

LydSunshine said...

Akak ingatkan Shida yang malas tu. RUpa2nya the lazy song ni. Kelakar mcm lagu 'I Got Lembu Nak Jaga' parody I got A Move Like Jagger.

khairul said...

lagu ka rupanya

✖wani ✖☻music ♫lovers☻ツ said...

nice hahaha.. ^__^
for "I got lembu nak jaga" tuh, budak kolej wanie yg buat..haha

SHAHIDA SHIDA said...

kak LydSunshine: hahaha tau takpe tapi kekadang tu ada la jugak sikit sikit mlas tu ...


Khairul : eyok lagu...

wani: oh yeke hahaha best best best...

Anonymous said...

tukang buat lagi ni : pokapola.blogspot.com

kelakar tak hengat!

SHAHIDA SHIDA said...

Anonymous : kelakar beb...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...